Seniorvæbnere & seniorer er seje drenge & piger fra 7.klasse+.

Som Seniorvæbnere & seniorer begynder livet for alvor at tage form. Du er ikke bange for at udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races. Du er klar på at bygge gynger af rafter sammen med dine FDF-venner, opfinde en fuldautomatisk pandekagevender eller hygge om bålet med lækker gourmetmad.

Et nyt kapitel starter ligeledes når man kommer i 8 klasse, her har man mulighed for at blive Lederassistent for en af ​​kredsens yngre klasser. Som Lederassistent sikre vi os at du er klædt på til at kunne varetage opgaven via uddannelse og kurser. Til gengæld får du en lang række kompetencer, som kan bruges gennem hele livet både i og uden for FDF.

Som Seniorvæbnere & seniorer er noget af det sejeste, at tage på kursus og møde FDFer fra hele landet – man får ganske enkelt få venner for livet...

Vores mødeaften er torsdag fra 18.00-20.00 , men vi er også på tur i weekender og ferier.

Møderne bliver arrangeret af engagerede ledere, som altid møder op og kun laver aktiviteter, som vi selv synes er sjove. Hvis du skulle blive forhindret i at komme, vil vi rigtig gerne vide det da vi lægger et stort arbejde i at lave de fedeste mødeaftener.

Hvis du savner en fed fritidsaktivitet sammen med en flok nye kammerat, skal du endelig kigge forbi en aften, find programmet til højre her på siden. Hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at ringe eller sende en mail.

Lederne (2024/2025)

Brian Hougaard Sørensen 29414446 vaffe@vaffe.dkm
Laura Bugtrup Jespersen 21134968 cjavder@gmail.com

Hvad skal vi lave

Program kommer senere

Tilmeld/betal

Tilmelding, udmelding og adresseændringer sker via FDFs medlemsservice.

Tilmelding og betaling

Facebook - seniorvæbnere & seniorer

Her finder du vores egen Facebookgruppe for seniorvæbnere & seniorer i FDF Lind.

Facebook