Går du i 2. klasse, og elsker du at lege, være ude og få jord under neglene, så glæder vi os til at møde dig hos FDF Lind.

Som Tumling lærer vi at bruge en dolk og snitte i træ, vi maler kunst, tænder bål og laver snobrød, tager på løb og synger. Det er kun noget af alt de sjove vi går laver. Så kom selv op og se hvad der sker af skæg og ballade, måske møder du også Sille og Sigurd, som er nogle af vores bedste FDF venner. Vi er for det meste udenfor, så medbring altid tøj, der er praktisk til forskellige slags aktiviteter.

Møderne bliver arrangeret af engagerede ledere og geniale assistenter, som altid møder op og kun laver aktiviteter, som vi selv synes er sjove. Hvis du skulle blive forhindret i at komme, vil vi rigtig gerne vide det da vi lægger et stort arbejde i at lave de fedeste mødeaftener.

Vores mødeaften er onsdag fra 17.30-19.00, men vi er også på ture i weekender og ferier.

Hvis du savner en fed fritidsaktivitet sammen med en flok nye kammerat, skal du endelig kigge forbi en aften, find programmet til højre her på siden. Hvis du har spørgsmål skal du være velkommen til at ringe eller sende en mail.

Lederne (2022/2023)

Maja Østersen 28189509 maja@mukai.dk
Rozenmarijn Koekkoek 61684997 rozemrijnkoekkoek@live.nl
Berit Kruse 20723718 beritk79@gmail.com

Hvad skal vi lave

Ikke noget program endnu :-)

Tilmelding og betaling

Tilmelding, udmelding og adresseændringer sker via FDFs medlemsservice.

Til siden om medlemsservice

Facebook - 2. tumlinge

Her finder du vores egen Facebookgruppe for 2. tumlinge i FDF Lind.

Pt. ikke tilgængeligt.